Fo-cus

Zoek jij een aanpakker? Een doorzetter? Een talentvolle en gemotiveerde medewerker om bij jou aan de slag te gaan?

Wat kunnen we voor jou en voor jouw bedrijf betekenen?

Wij begrijpen de druk om goede medewerkers te vinden, iemand die aansluit bij jouw wensen, ambities en bij de bedrijfscultuur. Je zal hiervoor lang moeten zoeken en gesprekken moeten voeren. Er gaan veel uren verloren die beter besteed kunnen worden. Bespaar je de tijd en de moeite, laat ons al het werk doen. Wij vinden de juiste mensen in elk vakgebied.

De arbeidsmarkt verandert. Gelukkig is er altijd een oplossing. Laat ons die verantwoordelijkheid nemen. Of je nu die éne medewerker zoekt of 25. We get you there.

Wat doen we met jouw openstaande vacature?

De traditionele aanpak om werknemers te vinden werkt momenteel niet meer. Daardoor staan veel ondernemers stil. Dat is zonde. Wij van Fo-cus weten hoe we dit kunnen oplossen. Met ons enorme internationale netwerk kunnen wij op een veelzijdige manier te werk gaan. Wij geloven dat de kracht zit in de lange termijn oplossing. Geen pleisters plakken. Zowel voor onze opdrachtgevers als voor onze medewerkers.

Jouw vacature wordt door ons bekeken en beoordeeld. Dan kijken wij of er direct een medewerker beschikbaar is vanuit ons grote netwerk. Het kan natuurlijk zo zijn dat de persoon niet direct in ons netwerk zit. In dat geval  plaatsen we de vacature op meer dan 20 vacaturesites. Ook maken wij gebruik van de allernieuwste technieken om een perfecte match te maken tussen een persoon en de openstaande positie.

Meer over ons

Perry Severijnen – Monta

Fo-cus zorgt goed voor zijn mensen. Dat is een kerwaarde waar we ons bij Monta ook aan confirmeren. Mensen werken graag voor Fo-cus, en dat stralen ze ook uit op de werkvloer. Dat we in de loop van de tijd al best veel mensen hebben overgenomen is daar wel het bewijs van!

Mariëlle de Vries – Brand Masters

Al 6 jaar lang een mooie samenwerking. Vanaf het begin een zeer prettige partner, de lijnen zijn kort en de communicatie transparant! Fo-cus is voor mij een betrouwbare partner waarmee ik wil groeien.

Irma Boonman – Loendersloot Global Logistics

Fo-cus maakt zich sterk in het goed leren kennen van ons als organisatie, onze kernwaarden, DNA en aanpak. Door de korte lijntjes verloopt het contact soepel. Hierdoor worden er alleen kandidaten geplaatst die goed passen binnen onze organisatie.

Robin Marijnissen – Burgaflex

Wij doen al jaren zaken met Fo-cus uitzendbureau. De kracht zit in de flexibiliteit die Leonard en Ramon uitstralen naar de uitzendkrachten. Het is altijd een uitdaging om de juiste mensen aan bij het juiste bedrijf te plaatsen. Dit is een vaardigheid die ze bij Fo-cus goed onder de knie hebben. Wij benoemen Fo-cus dan ook altijd bij andere connecties.

10+

Jaar ervaring in de sector

1500+

Vacatures vervuld sinds onze start

Begrijpen wat mensen echt zoeken.

Dat is de kern. Een echte match. Daarvoor moet je de mensen leren kennen. Werkgevers én werknemers. Wij hoeven niet per se de grootste te worden of te zijn. We willen weten wat er speelt. Begrijpen wat mensen zoeken. Bij ons ligt de focus niet op vacatures en zakken vullen.

Bij ons ligt de Fo-cus op jou. Om jou daar te brengen waar jij met jouw bedrijf heen wilt. Wat je ook zoekt. Wat je doelen ook zijn. We get you there.

Vragen of direct contact?
Ik help je graag!

Je wilt een vast aanspreekpunt? Dat snappen wij heel goed. Bij Fo-cus staat jouw vaste contactpersoon altijd voor je klaar om je te helpen.