Fo-cus

Uitzenden, detacheren & recruitment. We get you there.

Bij Fo-cus houden wij van zeggen waar het op staat. Wij houden van transparantie en van goede afspraken maken.

Betrouwbaarheid is belangrijk. Zowel in het leven als op je werk. Zowel voor werknemer als voor werkgever. Duidelijke afspraken maken, elkaar daaraan houden en samen iets moois van het leven maken. Met ruim 10 jaar ervaring op de arbeidsmarkt weten wij wat er gaande is. Wij kennen de veranderingen. Weten waar je aan toe bent, dat is wat je van ons mag verwachten.

Wij weten wat er speelt, wij weten hoe het werkt. Wat je ambities ook zijn, we get you there.

Ons team

We willen je graag leren kennen. we willen weten wat er bij je past en waar je naartoe wilt. Wil jij ons ook leren kennen? Dit is ons team:

Julia Jarmula

Jadwiga Galuppo

Justyna Wieczorek

Bartlomiej Lewandowski

Leonard Vriends

Edyta Klimczak

Ramón Juarez

Arek Nowak

Sem Nejal

Perry Severijnen – Monta

Fo-cus zorgt goed voor zijn mensen. Dat is een kerwaarde waar we ons bij Monta ook aan confirmeren. Mensen werken graag voor Fo-cus, en dat stralen ze ook uit op de werkvloer. Dat we in de loop van de tijd al best veel mensen hebben overgenomen is daar wel het bewijs van!

Mariëlle de Vries – Brand Masters

Al 6 jaar lang een mooie samenwerking. Vanaf het begin een zeer prettige partner, de lijnen zijn kort en de communicatie transparant! Fo-cus is voor mij een betrouwbare partner waarmee ik wil groeien.

Irma Boonman – Loendersloot Global Logistics

Fo-cus maakt zich sterk in het goed leren kennen van ons als organisatie, onze kernwaarden, DNA en aanpak. Door de korte lijntjes verloopt het contact soepel. Hierdoor worden er alleen kandidaten geplaatst die goed passen binnen onze organisatie.

Robin Marijnissen – Burgaflex

Wij doen al jaren zaken met Fo-cus uitzendbureau. De kracht zit in de flexibiliteit die Leonard en Ramon uitstralen naar de uitzendkrachten. Het is altijd een uitdaging om de juiste mensen aan bij het juiste bedrijf te plaatsen. Dit is een vaardigheid die ze bij Fo-cus goed onder de knie hebben. Wij benoemen Fo-cus dan ook altijd bij andere connecties.